Dansspel

Nieuw pakket: beide voorstellingen, dansspel, diner en slotbal voor 30,-

 

Het DansSpel de ware uitdaging voor de echte volksdanser!
Toon je ware volksdans kennis en kunsten.

Leuk om te zien maar vooral ook leuk om te doen. De deelnemers die de uitdaging aan gaan worden in 4 tot 6 groepen verdeeld, ieder met een teamcaptain.

De deelnemers krijgen een  basisdans aangeleerd van 32 tellen waarmee ze mogen spelen/variëren. Iedere groep kiest blind 3 kaarten; een land, een formatie en een gegeven. Bijvoorbeeld Spanje, kringdans van paren; regendans. Hiermee creëert ieder team een eigen versie.
Ieder team krijgt 5 minuten om de dans met elkaar uit te werken. De dans moet ieder team  een aantal keer herhalen, hij moet dus doorlopen. Ieder team laat het zien.

De jury voor het dansspel tijdens de dansdag Volksdans nodigt uit  zijn Valerie van Ralda, Marc van Dansensemle Phoenix, Dominike van Ziplamak replica tag heuer en Peter van Roots. Zij geven ieder team een punt, waarbij originaliteit, herkenbaarheid van de stijl en het thema centraal staan.

Winnaars krijgen eeuwige roem en mogen de dans aan iedereen aanleren!

Over het dansspel

Annette heeft het dansspel in 2014 voor het Tanatsfestival in België ontwikkeld als tussen act. Dit werd met enthousiasme door het publiek ontvangen. Men was verrast dat ze in zo’n korte tijd met slechts 3 aanwijzingen tot zulke leuke dansen kwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.